You are currently viewing Professionaalidele mõeldud üritustel tutvustatakse programmi „Vali EU“ eesmärke.

Professionaalidele mõeldud üritustel tutvustatakse programmi „Vali EU“ eesmärke.

Professionaalidele mõeldud üritustel tutvustatakse programmi Vali EU eesmärke, ideid ja peamisi turundustegevusi, mis on suunatud tarbijate kaasamisele ja taimsete toodete, mahetoodete ja tervisliku toitumise eeliste kohta teabe edastamisele. Mõistes, et tegevus võib inimesi kaasa tõmmata rohkem kui sõnad, oleme loonud erinevaid tegevusi ja lõbusaid vahendeid, mis aitavad teil siin ja praegu kaasa lüüa. Meil on hea meel, et HORECA sektori esindajad olid lahkelt nõus meiega koostööd tegema: nad kingivad oma lastega külastajatele spetsiaalseid värvimisjooniseid ja lauamänge. Loodame, et mängides või värvides jääb lastele meelde, et mahetooted on maitsvad, köögivilju süüa on tervislik ning loodust tuleb hoida.