You are currently viewing Degustatsioonid

Degustatsioonid

Toidukaupu on tavaks maitsta peale toidumesside või -ürituste ka kaubanduskeskustes. Müügikohas toimuvad degusteerimised on ostjale suurepärane võimalus toodet maitsta ja otsustada, kas seda osta. Septembrikuu kolmandal nädalal alustasime RIMI keti kauplustes intensiivset degusteerimismaratoni.

Meie promomeeskonda võis kohata neljapäeviti, reedeti, laupäeviti ja pühapäeviti suurtes RIMI keti kauplustes Vilniuses, Kaunases ja Klaipedas. Oktoobris rõõmustasime IKI keti ostjaid programmis osalejate mahetoodetega. Ning novembris jätkame degusteerimiste tsüklit suurtes RIMI ja MAXIMA kauplustes. Kui näete müügitöötajat, kes kutsub teid maitsma selliseid mahetooteid nagu šokolaad, puuviljapüreetee, kombucha (teeseenejook), puuviljapüree või smuuti, siis ärge minge mööda. Maitske ja valige Euroopas toodetud kvaliteetsed toiduained.