You are currently viewing Sihtüritused professionaalidele

Sihtüritused professionaalidele

30. mail toimus Kaunases ainulaadses Gastro stuudios esimene kauaoodatud üritus professionaalidele. Oleme väga tänulikud kõikidele üritusele saabunud Leedu kaubanduse esindajatele, kes osalesid üritusel „Vali EL #taimetoit #jätkusuutlikkus”. Sellel üritusel said külalised lisaks uutele ideedele kuulda ka huvitavaid fakte taimse toitumise kasulikkusest ja samuti maitsta professionaalse koka valmistatud eksklusiivseid puuviljapüreest valmistatud teekokteile ja magustoite.

Meil on hea meel, et meie esimene üritus pälvis palju tähelepanu ja andis head tagasisidet, mistõttu jätkasime seda professionaalidele mõeldud sarja teemaga “Parim AEG on PRAEGU! #Vali EL #mahetoit #jätkusuutlikkus”. Meie külalisteks olid turustusettevõtete ja kaubanduskettide töötajad. Üritusel esitlesime Euroopa Liidus kehtivaid toiduainete tootmise kvaliteedinõudeid, tutvustasime taimse toitumise ja ökoloogia suundi. Põhirõhk oli ökoloogial ja mahetoiduainetel. Võtsime vastu üle 100 Vilniuse, Kaunase, Klaipeda, Šiauliai ja Panevežyse piirkonna kaubandussektori esindaja.
Vilnius: 15. juunil
Kaunas: 28. juunil
Klaipeda: 29. juunil
Šiauliai / Panevežys: 20. juulil

30. oktoobril, piduliku jõuluaja lähenedes algas uus ürituste tsükkel Horecose sektori esindajatele. Selle käigus esitlesime Leedu ja Läti kokkadele taimseid toiduaineid ning julgustasime pakkuma oma klientidele rohkem taimse päritoluga toite. Ja kogu õhtu jooksul üllatasid professionaalsed kokad külalisi uskumatult maitsvate roogade ja ainulaadsete jookidega.
Kaunas: 23. oktoobril
Vilnius: 30. oktoobril
Riia: 13. oktoobril
Riia: 10. novembril